Frans Franciscus

Lening € 5.000

Beeldend kunstenaar Frans Franciscus heeft de laatste jaren zijn praktijk als schilder uitgebreid naar sculpturen van keramiek.

Om zijn praktijk verder te ontwikkelen en zijn kennis van het medium te vergroten, werkt Franciscus als artist-in-residency bij Sundaymorning@ekwc in Oisterwijk. Tijdens deze intensieve werkperiode kunnen beeldend kunstenaars, architecten en ontwerpers gebruikmaken van geavanceerde apparatuur, werkplaatsen en ateliers, en de technische en artistieke kennis die er in de internationale keramiekwerkplaats aanwezig is.

Franciscus gebruikt een rentevrije lening van Fonds Kwadraat om de eigen bijdrage voor het keramiekcentrum te bekostigen.

Samenwerking Fonds Kwadraat Sundaymorning@ekwc

Deelnemers die in 2019 en 2020 zijn toegelaten tot Sundaymorning@ekwc komen in aanmerking voor een rentevrije lening van Fonds Kwadraat. Bijvoorbeeld voor financiering van een deel van de werkperiode of voor een project dat op Sundaymorning@ekwc wordt gerealiseerd. De aanvraag kan op elk moment worden ingediend en hoeft niet te worden beoordeeld door de commissie van Fonds Kwadraat. Fonds Kwadraat verstrekt rentevrije leningen tot € 8.000. Een lening wordt in maximaal drie jaar in maandelijkse termijnen afgelost.

terug naar overzicht
Frans Franciscus EKWC

Frans Franciscus, Adorned, 2018, 43 x 42 x 25 cm.

Website Frans Franciscus