Nieuw bestuurslid: Nina Fontijne

Fonds Kwadraat verwelkomt Nina Fontijne (1991) als nieuwe secretaris van het bestuur van Fonds Kwadraat. Zij volgt ex-bestuurslid Dennis Stam op, die wij zeer erkentelijk en dankbaar zijn voor zijn inzet voor Fonds Kwadraat.

Nina kent de hedendaagse kunstwereld vanuit verschillende kanten. Zij studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht met als specialisatie moderne en hedendaagse kunst. Sinds 2015 werkt zij als artist liaison bij Galerie Fons Welters in Amsterdam, waardoor ze goed op de hoogte is van de praktijk van (jonge) kunstenaars. Daarnaast is zij werkzaam voor een Nederlandse kunstverzamelaar en ondersteunt zij het VIP Programma van Art Rotterdam. Door haar verschillende werkactiviteiten heeft zij een uitgebreid netwerk van zowel kunstenaars als kunstliefhebbers.

Het bestuur van Fonds Kwadraat bestaat verder uit: Jennifer Tee (beeldend kunstenaar, voorzitter), Joost Rietvelt (consultant, penningmeester), Gervaise Coebergh (oprichter en directeur Coebergh Communicatie & PR) en Thomas Eyck (oprichter en directeur t.e.).

Nina Fontijne

Gerelateerd nieuws item