Mary Hessing nieuw bestuurslid

In april 2022 is Mary Hessing toegetreden tot het bestuur van Fonds Kwadraat. Mary volgt Thomas Eyck op, van wie de termijn was verstreken.

Mary Hessing is oprichter van WOTH Wonderful Things magazine. Na haar afstuderen aan de modeafdeling van ArtEZ richtte Mary Hessing ‘Hessing & Jansen’ op, het eerste multidisciplinaire design- en evenementenbureau in Nederland. Ze werkte mee aan het debuut van Viktor en Rolf en de andere modeontwerpers van Le Cri Néerlandais.

Hessing voerde de hoofdredactie over Libelle, en vervolgens over Eigen Huis & Interieur, More than Classic en Residence Magazine. Na een geslaagde crowdfunding in 2016, gesteund door designers als FormaFantasma, Kiki en Joost, Studio Drift en Scholten & Baijings, begon zij haar eigen internationale designtitel WOTH Wonderful Things magazine. Mary Hessing is zeer goed ingevoerd in de wereld van design, kunst, mode en alles daartussen. Ze is een groot voorstander van zelfstandig ondernemerschap bij ontwerpers en kunstenaars, en onderschrijft in die zin ten volle de doelstellingen van Fonds Kwadraat.

Wij bedanken Thomas voor zijn inzet en waardevolle adviezen, en heten Mary van harte welkom in ons bestuur.

Mary Hessing, foto: Brenda van Leeuwen

Gerelateerd nieuws item