4 april: Speeddate in Kunsthal Rotterdam

De Fonds Kwadraat Speeddate wordt voor de tweede keer georganiseerd, op dinsdag 4 april van 13.00 – 15.30 uur in de Kunsthal Rotterdam, in navolging van een zeer succesvolle eerste editie in september 2021. De bijeenkomst staat in het teken van ontmoeting en verbinding tussen kunstenaars en kunstliefhebbers / professionals in de kunstwereld.

25 Kunstenaars en 25 kunstliefhebbers / professionals gaan in vier rondes van tien minuten speeddaten. Thema’s die aan bod komen zijn PR & marketing, de zakelijke kant van de kunstpraktijk, fondsenwerving en financiering van kunstprojecten, en Continuing Education, zoals postacademische opleidingen en residencies. Dit evenement biedt alle deelnemers de mogelijkheid in een inspirerende, informele omgeving zijn of haar netwerk uit te breiden, en ideeën te delen.

 

Voor wie
Beeldend kunstenaars, ontwerpers en fotografen die 1 tot 7 jaar geleden zijn afgestudeerd van Nederlandse kunst- en design academies kunnen zich via een Open Call inschrijven voor de Speeddate. Vanuit de kunstprofessionals zijn onder andere (ex)museumdirecteuren, verzamelaars, belangrijke Nederlandse kunstenaars, en professionals op het gebied van marketing & communicatie aanwezig.

Aanmelden
Aanmelden kan vóór 17 maart middels een korte motivatie van een alinea naar gcrouwel@fondskwadraat.nl. Je ontvangt dan in de week van 20 maart bericht van ons of je kunt deelnemen aan de Speeddate. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden.

Gerelateerd nieuws item

Gerelateerd nieuws item

Gerelateerd nieuws item

Gerelateerd nieuws item

Gerelateerd nieuws item

Gerelateerd nieuws item

Gerelateerd nieuws item