Komende aanvraagronde Fonds Kwadraat sluit 20 mei

21-05-2018

Financiering kunst en ontwerp

Ben je beeldend kunstenaar, fotograaf of ontwerper en heb je geld nodig voor een nieuw project of een investering in apparatuur? Denk dan eens aan een rentevrije lening van Fonds Kwadraat. Je kunt de lening aanvragen voor een expositie in binnen- of buitenland, een publicatie zoals een fotoboek of kunstenaarsboek, een residency of werkperiode aan een van de werkplaatsen, een installatie, een prototype, een catalogus, of voor de investering in apparatuur die je nodig hebt voor een nieuw project. De lening kan een aanvulling zijn op subsidie, crowdfunding en andere financieringsbronnen of dienen als voorfinanciering van een project. Op onze website staan allerlei voorbeelden van projecten die kunstenaars met financiering door Fonds Kwadraat gerealiseerd hebben. De eerstvolgende sluitingsdatum is 20 mei.

Wil je meer weten?

Kom naar ons maandelijk spreekuur, iedere eerste woensdag van de maand. Het komende spreekuur is woensdag 2 mei, tussen 15:00 en 17:00 uur bij Spring House.

adres
Spring House
De Ruijterkade 128
1011 AC Amsterdam

contact
Je kunt ook contact opnemen met Francine Mendelaar als je wilt weten of je project in aanmerking komt. Per mail of door te bellen naar: 020 625  5112.